Home » Вести » Развојна агенција Војводине: “Дан добављача – Агробизнис 2019”

Развојна агенција Војводине: “Дан добављача – Агробизнис 2019”

Дан добављача – Агробизнис 2019, у организацији Развојне агенције Војводине (РАВ) одржаће се у уторак, 9. априла 2019. године на Новосадском сајму у Конгресном центру „Мастер” – Мастер центар Нови Сад, Хајдук Вељкова 11, где ће се окупити домаће компаније, страни инвеститори који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније из сектора пољопривреде – са фокусом на прехрамбену и прерађивачку индустрију. Учешће је бесплатно.

Циљ овог догађаја је повезивање домаћих и страних привредника, повећавање извозних потенцијала домаћих компанија и подстицање да уђу у добављачке ланце страних компанија, било да послују на територији АПВ или у иностранству. Очекује се преко 200 учесника из водећих компанија из Србије и иностранства.

Догађај се састоји од Б2Б сесија, с паузама за освежење и ручак.

Како оцењује организатор, прошлогодишњи Дан добављача – Агробизнис 2018. био је изузетно успешан. Одржано је преко 350 Б2Б састанака између трговинских ланаца и већих произвођача, са малим и средњим предузећима, махом из прехрамбене и прерађивачке индустрије. Више информација о Дану добављача – Агробизнис 2018, као и искуства учесника можете пронаћи на овом линку: Дан добављача 2018.

Компаније које су већ потврдиле своје присуство на Б2Б састанцима између осталих између осталих су: Универекспорт, Делез, Макси, Темпо, Шоп&Го, Синагога, Микромаркет, Имлек, ПерСу, МК Комерц (пољопривреда), Ајдук Аграр, Воћар Сланкамен, Агромаркет, Тамишка и други.

Регистрацију можете извршити путем линка Регистрација или попуњавањем регистрациног формулара који се налази ОВДЕ и његовим слањем на zivko.planic@rav.org.rs.

Молимо Вас да одговор о учешћу пошаљете најкасније до понедељка, 25. марта 2019. године.

Информације о потврђеним учесницима биће ускоро доступне на сајту РАВ-а: РАВ / ДД 2019.

За све додатне информације, контактирајте саветника за домаћу привреду Развојне агенције Војводине Живка Планића: zivko.planic@rav.org.rs  и +38163644950.