Home » Вести » Јавни позив за пријаву и учешће у реализацији програма под називом: „ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ“

Јавни позив за пријаву и учешће у реализацији програма под називом: „ЗА ЧИСТИЈЕ И ЗЕЛЕНИЈЕ ШКОЛЕ У ВОЈВОДИНИ“

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајински секретаријат за енергетику, грађевинарство и саобраћај, Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова и Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство у сарадњи са РЕЦАН-фондом за рециклажу лименки и Покретом горана Војводине расписују Јавни позив за пријаву и учешће у реализацији програма под називом „За чистије и зеленије школе у Војводини“ за школску 2018/2019. годину.
1
Право учешћа у Програму имају све (државно и приватно основане) предшколске установе, основне и средње школе (укључујући и музичке, балетске, уметничке, школе за децу са сметњама у развоју и инвалидитетом, школе за образовање одраслих) са седиштем на територији АП Војводине,  које се пријаве за учешће до среде, 31. октобра 2018. године.
1
Детаљније о конкурсу, можете прочитати ОВДЕ.