Home » Вести » Померени рокови за конкурсе у АП Војводини

Померени рокови за конкурсе у АП Војводини

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство донео је одлуке о измени временског оквира за 4 расписана конкурса:

-Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке конструкција и опреме за биљну производњу у заштићеном простору у 2023. години изменом одлуке биће отворен до утрошка средстава, а најкасније закључно са 21. априлом 2023. године.

-Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке нових пчелињих друштава и набавку опреме за пчеларство кошница и контејнера у АП Војводини у 2023. години такође ће бити отворен до 21. априла 2023. године.

-Они који желе да се пријаве на Конкурс за доделу средстава за подршку младима у руралним подручјима у АП Војводини у 2023. години могу то да учине до 24. априла 2023. године.

-Измењен је и рок за пријављивање на Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција за подизање конкурентности у пчеларству у АП Војводини у 2023. години. Заинтересовани изменом одлуке могу да конкуришу до 21. априла 2023. године.

Одлуком је продужено трајање још 4 конкурса до 04.05.2023. године и то:

– Конкурс за доделу бесповратних средстава за набавку квалитетних приплодних грла у АП Војводини у 2023.
– Конкурс за за доделу средстава за суфинансирање трошкова набавкe прикључне механизације, машина и опреме за органску производњу у АП Војводини у 2023.
– Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке опреме и система за наводњавање и опреме за побољшање водног, ваздушног и топлотног режима биљака у АП Војводини у 2023. години
– Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке механизације у сектору воћарства и виноградарства и опреме за заштиту од временских непогода и елемената потребних за подизање производних засада воћа, винове лозе и хмеља у 2023. години.
Одлуком је продужено трајање свих наведених конкурса до 04.05.2023. године.